Slide 1
Bootcamp

Ontdek de kracht van bootcamp trainingen! Versterk je lichaam en geest met dynamische workouts.
Word sterker, fitter én energieker.

About
Over
Bootcamp

Ben je op zoek naar een leuke en motiverende manier om fit te worden? Dan zijn bootcamp trainingen echt iets voor jou! Mijn bootcamp sessies zijn niet alleen gericht op het verbeteren van je conditie en kracht, maar ook op het hebben van plezier en samenwerken.

Tijdens deze bootcamp trainingen zul je deelnemen aan uitdagende en gevarieerde oefeningen. Deze voer je zelfstandig, in duo's of in groepsverband uit.

Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, ik zal je begeleiden en motiveren om het beste uit jezelf te halen. Je zult versteld staan van wat je kunt bereiken wanneer je plezier hebt en samenwerkt met anderen. De trainingen kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden.

Dus waar wacht je nog op? Kom en doe mee met mijn bootcamp trainingen en ervaar de kracht van plezier en samenwerking terwijl je werkt aan je fitnessdoelen. Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen in deze energieke en motiverende bootcamp community!

Nehis M.

De bootcamp was geweldig! Best wel leuk en héél uitdagend, echt een aanrader als je zwaar wilt trainen en lol hebben. 😁👍

Nèhis M.
Marnix De B.

Een gevarieerde bootcamp waarin je op je eigen fitness niveau jezelf kan uitdagen! Goede en aanmoedigende begeleiding zal niet ontbreken.

Marnix de B.
Lonneke K.

Als enthousiaste deelnemer aan deze bootcamp kan ik met vol vertrouwen zeggen dat het een toffe ervaring was. Anne biedt de perfecte balans tussen plezier en groei. Ze heeft veel aandacht voor iedere deelnemer en maakt deze bootcamp voor iedereen beschikbaar wat je niveau ook is.

Lonneke K.
Romy T.

De bootcamp is super leuk! Door de afwisselende onderdelen en elkaar uitdagen in teamverband, haal je het beste uit jezelf en andere naar boven. Daarnaast maakt dit de trainingen extra leuk. Echt een aanrader!

Romy T.
Lex de R.

Eerste keer dat ik mee deed. Ik ben zelf wat fitter en toch kon de bootcamp mij goed uitdagen. Je kunt het zelf zo zwaar maken als je wilt aan de hand van de oefeningen die je krijgt. Anne geeft ook opties hoe je dat vervolgens doet. Heel tof.

Lex de R.
Keanu van de G.

Ik heb mijn eerste les hier gehad en er was super veel respect en er word rekening met je gehouden maar ze zetten je er ook goed overheen als je je doel wilt bereiken, dus een beetje aanmoedigen. In ieder geval vond ik het een hele leuke les en kom ik graag vaker! 😁

Keanu van de G.
Pricing
3 Maanden Bootcamp
€20,00/p.p.

(€180,- in totaal)

Aantal: 12 trainingen

Tijd: 60 minuten

Hoe vaak: 1x per week

Wat: Conditie- en krachttraining

Focus: Groeien, fun & teamwork

6 Maanden bootcamp
€17,50/p.p.

(€420,- in totaal)

Aantal: 24 trainingen

Tijd: 60 minuten

Hoe vaak: 1x per week

Wat: Conditie- en krachttraining

Focus: Groeien, fun & teamwork

12 bootcamps
€15,00/p.p.

(€720,- in totaal)

Aantal: 48 trainingen

Tijd: 60 minuten

Hoe vaak: 1x per week

Wat: Conditie- en krachttraining

Focus: Groeien, fun & teamwork